Monday, December 28, 2009

im back...


Salammm..lma gler xmasuk jenguk blog korng n update story kn..alasan??ermm..aku xbz sngt pon tapi aku ader skit mlas..hehe..smlm aku dah masuk dftar dah so cerita hidup n segala prblm aku akan bermula balik laa..adehhh..xsuke tul..nnti korng jgn risau laa aku akan slalu masuk blog sbb nak ngadu..huhuh

sem lepas ibrat tikus bgi aku..nape?sbb aku xsuke tikus aku benci tgk tikus..mcm mn aku benci kat tikus mcm tu laa aku benci sem lepas..sian tikus jdi mangsa keadaan kn..huhu..sem lepas aku bnyk struggle ngn perasaan sendiri..aku gagal nak handle diri smpai satu tahap aku jdi murung..aku rasa mcm sume orng kat sekeliling aku nie hipokrit jer ngn aku..sem lepas gak laa aku bnyk tunjuk perasaan aku kat orng..perasaan marah..benci..nyampah..xpuas hati..semua orng bleh tgk kat muke aku..dah xreti nak simpan2 dah..result aku sem lepas pon jatuh gler..huhu

sem nie dah last sem dah laa..hopefully semua yg dtng sem nie aku bleh tendang..tepis..terajang tanpa aku perlu tergolek n terjatuh..huhu..aku nak have fun ngn semua aku buat tuk sem nie..ngn member2 semua nnti biler dah grad ssh nak jumpe balik dah..mybe klu dah jumpe pon dah xingat nama korng sbb aku kn pelupa..huhu..

smlm kn..ader benda aku paham skit laa..aku selalu ckp kn.."sahabat sejati xpernah wujud sma skali" bru aku tau nape..sbb aku xde orng yg betul2 paham aku..betul2 caya aper yg aku buat n tegur biler aku salah bkn terus hukum aku..jumpe lgi..=)

16 comments:

  1. welcome back..=)

    yoro, mmg ssh org nk fhm kita 100%..suami isteri pn xleh fhm 100%, inikan pula kita ug bujang mujang neh..hehehe

    ReplyDelete
  2. yew betui 2...jangan hukum tegur dengan rasional 2 baru sahabat

    ReplyDelete
  3. uit!! sahabat sejati ade la..p cari katluar nuh betul3 haha..

    ReplyDelete
  4. to safwan
    wahh tankiu2..
    lama mengilang g mencari kamu...hahahha

    ReplyDelete
  5. to ZihNuN FaTiN
    tankiu...walupon mlas nak update lg nie..
    hahhaa..
    yer ssh nak crii..tapi xmustahil knn

    ReplyDelete
  6. to MiSs TOrA
    tankiuu..
    good luck tuk kamu jgk..
    aper2 pon yg kamu buat

    ReplyDelete
  7. to syaf
    knn..
    tnyer dlu..
    sah kn dgn kiter..
    bukn nak marah2 jer..
    kiter pon ader pasaan jgk kn

    ReplyDelete
  8. to AzuanBudakPandai
    tolong kn cri tuk aku..
    aku dah cri tapi xjumpe..
    hehehe

    ReplyDelete
  9. to seKut taWar
    jommmm..
    aku ok jer..
    mcd mn??hahah

    ReplyDelete
  10. to encik ariff
    thnx u..
    thnx my beloved follower

    ReplyDelete
  11. to triple x malaya
    i will..
    i must..

    ReplyDelete