Thursday, May 27, 2010

28mei n da silent killer!!


Salam..masuk update lgi..dah lama aku xmasuk update dlm 1 week 2 kali..mybe otak aku xberape nak betol skit kot dis week..since last week pala aku kerap remind pasal 28mei..ntah laa tiba2 jer..aku dah trying not to care but i cant..dlm mood yg xberape nak ok hanya fb peneman aku..dah lama aku x on9 smpai tangan kebas..pala sakit n terpaksa memakai spek tuk menonton tv n skunk aku kembali aktif balik diri dlm dunia maya..xkesah laa jdi aper2 asal aku leh hiburkn ati kn..

sepnjng idup aku yg xberape nak cukup garam lgi nie mcm2 orng dah pernh dtng n pergi..orng ckp mende tu normal..xkan ader yg betul2 setia n akan mengabdikan diri betul2 pada kiter even org 2 kiter tatang gler2 pon akan pergi gak n sbb tu aku xcaya wujudnyer "bff" kat dunia nie coz normally nyer yg dtng pada kiter tnpa diundang n pergi tanpa disruh..sbb specific tuk menjelas factor nie aper ea??situasi??perasaan??takdir??hati?ntah laa..tapi bgi aku no one deserve it..orng ckp klu kiter mengail ikan..n ader ikan yg melekat pada mata kail kiter..kiter kna ambik ikan tu even ikan tu kecik..buruk..hodoh..sbb klu kiter lepas kn dier balik dlm air ikan tu akan rasa sakit n mybe akan derita selagi dier idup..sma laa ngn manusia klu kiter tinggal mcm tu jer tetap akan sakit n mybe ssh dier nak lupa smpai biler2..mybe akan ada orng ckp "sakit masing2 kn so ada aku kesah ke sume tu"if ader yg pikir mcm tu let karma hit u babeh..

aper2 pon 28mei is a speacial day 4 sum1 dat i call "kuanter aduan" like i said before im trying not to care but i cant so.."Happy Birthday to you..make all ur wishes be fulfilled n all ur dreams come true..i know u can do it..i know u r happy rite now..may god bless u..be a man thnx 4 everthing n million of apologies 4 da things i did wrong n 4 da word might hurt u..still trying to let u go..dont worry k" salam..

34 comments:

  1. to vidadarisakura
    hahahha...xde aper2 laa
    ok jer

    ReplyDelete
  2. bawak2 bersabar
    (* ^)
    anyway nice blog..
    sudi2 la datang blog saya

    ReplyDelete
  3. sabar 2 separuh dari iman,kalu suku tu dari aku..haha

    ReplyDelete
  4. to besi
    xde aper laa bro..
    suke ok jer..

    ReplyDelete
  5. to planet putih
    hahah..dah lama sabar dah..
    jgn riso..
    ok nnti singgah~~

    ReplyDelete
  6. to triple x malaya
    weh aku dah sabar separuh diri aku tau..
    =P

    ReplyDelete
  7. to embun d tengah malam
    waa ok laa~~~~

    ReplyDelete
  8. sama la macam aku..aku derita sebb seseorang yang tak pernah aku niat untuk dendam...n dalm keadaan yang sama byk jugak orang yang aku telah hurt kan..sebb aku tak nak lupakan kenangn aku dengan dia..tapi life must go on..hnya masa n keadaan yang mapu tentukan n takdir juge

    ReplyDelete
  9. waahh....ada kisah lma nmpk....hehe

    ReplyDelete
  10. datang dan pergi..yang pasti yg akan hadir nanti lebey baik dari smlm..

    ReplyDelete
  11. hye, live life to the max, ok ^____^

    ReplyDelete
  12. to Jantan Keparat
    aah hapy besday..=P

    ReplyDelete
  13. to mylife-mysin-myfate
    yer aku pon harap masa n keadaan yg tentukn segala nya..
    aku xmampu nak lupa kn..

    ReplyDelete
  14. to HazwanHakim
    biasa laa..
    nape xsma mcm kat luar ke??huhuh~~

    ReplyDelete
  15. to alvin takda rumah harga 8juta....
    aminn..
    mudah mudahan mcm tu laa..

    ReplyDelete
  16. to Hussaini Mustafa
    hampeh..aku ok laa sengal~~=P

    ReplyDelete
  17. besday ex kau ke yoro? huhuhu sian ko.. sabar taw.. ermm =(

    ReplyDelete
  18. hahaha
    janji besday aku ko kasi hadiah
    wakkakaka

    ReplyDelete
  19. sabarsabarsabar.err.lama lagi ke nak kena sabar.

    ReplyDelete
  20. to hans
    xnak..aku nak wat2 lupa..
    hahha

    ReplyDelete
  21. to +akufobia+
    lma kot..
    ambik masa bertaun2..
    huhuh

    ReplyDelete