Friday, August 13, 2010

selamat tuk semua..=)


Salam ramadhan tuk sume..alhamdulilah dah masuk kali ke2 aku berpuasa ngn blog aku..sory lama xberupdate n menjajah blog2 korng..idup sorng skunk sedih..duke n ceria mlas nak citer bnyk2..klu sedih cukup tuk hari tu jer n then buang n esk bukak buku len..cara nie bukn satu mende yg baik sbb byk sngt simpan..tapi ini yg terbaik tuk masa nie kot..

selama aku x update blog aku nie..bnyk mende gak aku wat..aku sempat g travel negeri2 utara g knl negeri2 orng..xde aper2 pon yg besh sume biasa2 jer..test1 pon dah lepas..sume dlm kawalan aku lagii la wat masa skunk tapi still nak kna improve byk mende supaya target aku tercapai xnak sume sia2..tapi skunk terasa terseksa skit..seksa biler xjdi diri sendiri..huh!!

aku lebih bnyk diam laa skunk nieh..smpai aku rase org take advantage dri diam aku tuh..orng ckp je aper yg dorng nak ckp sbb tau aku akan diam jer xkira aper2 pon kuar dri mulut dorng..dorng xpenah plak pikir perasaan aku..aper aku rase..sbb ape ke..senang2 jer jatuh hukuman!!mmg laa aku nmpk ok kat depan dorng tapi kat belkang???tapi klu itu yg leh senangkn ati sume orng..buat laa tapi aku xjanji aku bleh bertahan selama nyer..

aku admit ngn kelemahan aku..aku bukn jenis yg outspoken person..yg luahkn kan sume menggunakan kan bahasa n kata supaya sume bleh paham..aku luahkan sume ngn bahasa pergerakan n cara aku yg xsume manusia mungkin akan paham even family aku sendiri..klu aku diberi peluang tuk buang sifat2 yg aku xnak dlm diri ak sifat nie laa first skali aku akan buang supaya sume manusia leh paham aper aku nak n xyah aku belah2 hati bgai..huhu..

hopefully hadir ramadhan everthing will be fine..selamat berpuasa sume..jom rebut sume pahala..salam..=)

30 comments:

  1. byk2 sabar key...mmg kdg2 org tak paham apa yg berlaku

    ReplyDelete
  2. yer..
    xde orng yg paham kot sy nieh.=D

    ReplyDelete
  3. bulan puasa ni banyak2 kan la sabar... lagi banyak dugaan pada bulan ni,,,,

    ReplyDelete
  4. insyaallah..
    sma2 la kiter ea..=)

    ReplyDelete
  5. jgn2 sedey yoro :)
    bykkn bersabar dlm bln puasa ni ye..
    salam ramadhan :)

    ReplyDelete
  6. takpe.dia kuat.kalau rasa lemah sangat masih ada kawan.rasa lemah lagi ngadu kat DIA.cari kuat dia.supaya kuat untuk hari esok.go.

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut ramadhan..
    tade singgah teluk intan ke??

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa.. samalah kita berpuasa dgn blog utk kali kedua..

    jgnlah sedih k.. kuatkan diri.. selalulah meminta padaNya utk bagi kekuatan utk kita k..

    ReplyDelete
  9. to puteriqaizyan
    ngah try nieh
    kamu pon sma..selamat berposa

    ReplyDelete
  10. to +akufobia+
    thnx u..
    mengharapkn kekuatan DIA sngt
    xde orng len dah..=)

    ReplyDelete
  11. to alvin takda umah harga 8juta
    xsempat laa..
    bnyk singgah perlis n kedah jer..
    ko duk sna ea?

    ReplyDelete
  12. to Encik Ariff O
    mudah mudahan
    aminn

    ReplyDelete
  13. datang utara tak bagi tau...tapi aku tak utara sangat..perak...
    sebenarnya orang yang diam tu yang pemenang..sabar tu bagus..best tau..memng la rasa sakit skarang dengan apa yang orang cakap tentang kamu atak kat kamu...tapi bila lama2..kamu akan rasa 1 kepuasan diri..iatu kamu dapat pahala time tu n boleh wat kamu tenang jer..

    ReplyDelete
  14. mylife-mysin-myfate
    ko duk utara ke??hhoho
    aku xplan pon..orng ajak aku g..
    diam byk sakit ati gak bro..
    ngis sorng2 kat blkang xde saper tau

    ReplyDelete
  15. salam.. [1st tyme masuk kne bg salam..]

    1st of all, thanks 4 visited n followed my blog..hehe..lps nih rajin2 lah singgah n komen kat blog FiQ~

    hmm, xpe, Allah always be with you.. sabar ye.. dan semoga hari Yoro semakin ceria.. Ameen..

    ReplyDelete
  16. sabar yeaa...




































    jgn mengalah..
















































    nanti En.Tikus pun ikut bersedih jugak...
























































    isk T.T...








































































    senyum yea ? hehe ;DD

    ReplyDelete
  17. yup..aku dok teluk intan..ada rasa nak singgah roger la..

    ReplyDelete
  18. to HiGHNeSS FiQ
    thnx gak sudi singgah n be my follower..
    doa2 sy tabah ok..=)

    ReplyDelete
  19. to Encik Tikus
    thnx bnyk2..
    jgn sedih..burukk..hehe

    ReplyDelete
  20. to alvin takda umah harga 8juta
    ok2 aku roger..
    nnti aku nak sruh ko snap pic aku byk2..
    ko nyer pic lawa..hahah

    ReplyDelete
  21. to hans
    thnx
    selamat berpuasa gak..=)

    ReplyDelete
  22. to vidadarisakura
    pijam ko nyer skit..hehe
    inysallah..=)

    ReplyDelete
  23. to caluk@cencaluk
    selamat berpose

    ReplyDelete
  24. to sekamar rindu
    wslm..
    salam ramshan tuk kamu gak

    ReplyDelete