Monday, August 1, 2011

stalker..0.o


Salam...selamat berpuasa tuk semua!!!!impian aku nak mengiatkn blog sepnjang cuti nie tak kesampian jugak aishhh spoill!!perasaan aku terase seperti pelamin angan ku musnah sma skali sume disebabkn pencurian terhadap kabel telefon ditempatku telah berlaku (aku cuba menggunakan ayat2 yg baik semperna bulan baik ini biasa aku panggil golongan ini monyet jer)so dekat 2 bulan gak laa aku xon9 dan jadi batu jer kat umh nie..demi mengubat hati aku yg sedih and keciwa nie serta dalam menyempurnakan niat aku tuk jadi kn ramadhan nie ramadhan yg terbaik sepanjang aku idup kat bumi Allah nie..aku try jgk mengupdate kn blog tuk mintak maaf and ucap selamat berpuasa tuk geng2 blogger2 yg seingat aku taun lepas aku lupa nak buat..huhu~maaf kn sy..=p

walupon byk mende yg jadi sepanjang 2 bulan lepas tapi aku rase mcm mlas lagi nak share kat sini bende2 lapuk..jadi aku nak citer mende yg buat aku tertarik tuk hari nie..hoho..berita pasal keeper Mesia yg agak femes skunk Khairul Fahmi (KF) dah putus tunang~!!berita nie xde laa mengejut kn sngt bgi aku yg jgk seorang yg sngt aktif dalm dunia stalker bab2 gosip nieh..aku terima berita nie dlm keadaan tersenyum jer(ish2..jahat plak rase diri nieh) aku highlight kn pasal nie sbb ex-tunang c KF nie agak femes dlm dunia blogger kat mesia nie..sepengetahuan aku la blog dier antara blog yg dilabel memualkan and ramai yg xsuke tapi antara blog paling ramai yg stalker termasuk aku..faktor2 xperlu diperincikan sume da sedia maklum kot..hoho~

bagi yg pernah masuk mybe akan rase mende yg sma tapi aku still berpegang pada rukun asas blog "kamu berhak menulis ape yg kamu nak diblog kamu" so aku xpernah kutuk dier secara terbuka walupon aku xsetuju ngn cara dier yg xmengambil kira status bf dier tu sendiri..yg dikatakan femes~~sblum nie blog dier bukan la satu mende yg menarik perhatian aku tapi biler tercetus nyer sesi luahan perasaan secara terbuka di twitter serta facebook oleh family c ex-KF nie yg duk mengutuk si KF terang-terangan (still xterkejut berita dlm kain pon leh citer kat blog nie kn berita perang..sngt xpatut)lantas menimbulkan persoalan bagi pihak2 lain then tercetus nyer isu "KF curang?" then smlm kuar paper officially putus tunang..

skunk sape malu??moral of da story bagi aku xyah laa terlalu menjaja sngt pasal perihal2 diri kat internet..setiap secebis penulisan sume adalah hiburan dlm bentuk bacaan bagi pembaca dan adalah hak seorang pembaca tuk menilai sendiri setiap bacaan yg jgk mengambarkan si penulis itu sendiri..skunk perang memalui paper2 plak bakal tercetus demi tuk menutup pekung masing2..pendapat aku laa mereka yg create jln cerita mereka tu sendiri tanpa pikir sume mende kat dunia nie xkekal indah selamanya dan manusia nie jgk mcm pasir pantai skali ombak datang skali berubah arah..hidup nie xde jaminan kn..so ingt segala gerak geri anda diperhatikan..hahaha..hv a gud day everyone~~

12 comments:

  1. yeah u rite dear!!^__^
    selamat berpuasa jugak!!

    ReplyDelete
  2. to ::cikjuju::◕‿◕
    heheh..tankiu2

    ReplyDelete
  3. betol. masa bahagia semua dihebah. simpanlah sikit buat beringat di masa depan.

    selamat berpuasa tuan tanah. =)

    ReplyDelete
  4. to Alexandriana Alia
    hahha..skunk sume buruk nyer apek..baik nyer dier..nak tagih simpati..huhu

    selamat berbuka tuk anda jgk..=)

    ReplyDelete
  5. yupppp..n nie bkn kali pertama..U_U

    ReplyDelete
  6. apa yg berlaku antara mereka..kita jadikan iktibar.... ;)

    Selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  7. selamat berpuase! dan menjadikan bulan ramadhan ni terbaek!

    ReplyDelete
  8. jangan terlampau reveal jak la. hee

    ReplyDelete
  9. to nabilah_2908
    selamat berpuasa jgk~

    ReplyDelete
  10. to Acid
    selamat berpuasa..sama2 la kiter yer

    ReplyDelete
  11. to vidadarisakura
    yer..simpan skit..=P

    ReplyDelete