Friday, August 28, 2009

kidnap me?huhu


Salam..selamat berpuasa..bulan nie hari2 ucap benda sma kat sume orng..xjemu pon..besh lak..selamat berpuasa..ucap lagi nie..hehe..skunk aku ngah cuti..hari selasa start kuliah balik..syok!!xyah tengok muka yg sma tiap2 hari..hehe..cuti2 nie aku xde laa story yg berat2 sngat sume masalah settle klu cuti..hehe..aku juz nak share skit jer laa benda yg aku xpernah share kat blog aku nie n kat "kaunter aduan" ku..huhu..

benda nie jadi sem lepas..mlm seblum final exam aku bermula..esk nyer first paper aku..chemistry..petang tu otak aku punyer laa serabut..yer laa risau nak exam..soklan2 past years pun makin memening kan pala aku..xhafal lagi benda2 yg nak kenal hafal..time tu lak "kaunter aduan" aku nie wat xtahu lak kat aku..diam jer xkasi support pon..aku tau laa dier bz ngn keja..tapi langsung xmsg aku..baru nak ngadu..sedih tul..sob2..petang tu baru aku received msg dari dier..tu pun sempat borak jap jer n then dier ckp dier penat..nak tido..memberontak laa aku time tu..majuk laa konon nyer..huhu...mlm tu smbil aku study aku tunggu dier pujuk aku..xpujuk2.. huh~~dah laa msg aku xberblas..geram2...aku lak jenis yg pikir banyak..dah aku contact xdpt2 mcm2 benda yg aku pikir..aku jer tahu aper dlm pala otak aku time tu yg aku xmampu nak terangkn skunk..

tepat kul 12 mlm aku masuk tido..msg dier dulu sblom tu..pon dier xreply..dlm kul 3 pagi aku terjaga..time tu ader satu perasaan yg aku xpernah rasa seumur hidup aku..hati aku sakit time tu!!!aku try pikir benda2 positif..kawal mental aku..tapi xleh..gagal..dlm pala time tu duk pikir..perasaan aper nie??..first time aku rasa mcm nie..aku pejam mata aku kuat2 aku nak tido..esk aku nak exam lagi..tapi aku xleh gak nak tido..mcm orng giler aku rasa time tu..pusing situ xkena sini xkena..pastu aku terus bangun solat hajat..aku doa aku leh "jumpa" dier sebelum aku masuk dewan..aku naik atas katil aku berdoa yg sma lagi..lepas dari tu alhamdullilah aku bleh lelap..xsmpai 10minit..fon aku berbunyi..waaaaaaaaaa!!!happy gilerr..rupernyer dier tido mati dari petang tadi...adeii..aku lak mcm orng giler jer tunggu dier..

aku pon citer laa kat dier aper yg jadi tapi aku xckp dier ader kaitan..aku juz citer aper yg aku rasa jer..dier ckp aku nie bnyk pikir sngat..smpai skunk pon dier xtahu hal sebenar nyer..malu ehh nak citer..jadi nak giler sebab benda mcm nie..huh~~..esk nyer aku ingtkan diri aku..aper yg jadi tu cuma mainan syaitan tapi aku xnafikan lepas tu aku anggap dier len skit..len?haha..dah seminggu dier xsihat..cepat sembuh..nak terbang sma2..hehe..tu jer..ader satu tag aku xreply lagi nnti laa ekk..Salam..=)

44 comments:

  1. yoro,
    baguslah kau ada perasaan begitu..
    ragu2 itu perlu,tp jgn terlalu..
    sbb dulu aku pon begitu..
    namun aku tepis..fikirkan yg baik2 saja..
    tp indah itu tdk selamanya..
    kau juge perlu bersedia k..
    take care yoro.
    aku dah lalui mcm2 kesaiktan..
    Allah akan jage kau disana..
    igt tu.

    ReplyDelete
  2. uishh
    mcm berat jer??
    skunk aku ngah try tuk mlas nak pikir aper2..
    biler aku start pikir
    mula aku bercelaru..
    aminn..
    tuhan jgk akan selalu jaga ko..
    semoga ko leh tengok mentari nnti..jgn sedih2..
    have fun jer

    ReplyDelete
  3. jangan berfikir..
    bebaskan diri mu dari belenggu nya...
    jangan ambik rokok tau kalau tension...
    pesanan ikhlas dari aku...

    ReplyDelete
  4. wahhh
    aper lak..
    aku dak baik weii
    xsentuh benda2 mcm tu
    xakan..uishh..

    ReplyDelete
  5. haa...btol la 2..
    ape yg die ckp..
    u thnk 2 much..
    then,all things bcome more cmplcted..
    rite??
    sume bnd xkne..
    kan kan!!
    xpe,sume da elok..ok lah 2...

    ReplyDelete
  6. tau xper..huhuhu
    klu aku leh stop aper yg dlm otak aku nie mcm tekan remote control xper laa..
    otak aku nie yg pilih nak pikir byak2..
    ingat xpenat ker..hehehe
    bukan ku pinta..heheh

    ReplyDelete
  7. erm...sweet pon pnah jadi camni dulu..
    skunk pon de gak kalu org yg disayangai x msj...suke pk bukan2..hehehehe..

    ReplyDelete
  8. huhu
    knn...separuh giler pikir..
    dier lak wat xtahu jer...keciwa nyer
    huuhuh

    ReplyDelete
  9. salam..

    sian awk kn?
    tnggu pnya tunggu
    upenya dia tdo mati?
    masti panas gila kn..
    hehhehe..
    sabar la erk..

    ReplyDelete
  10. wsalamm

    sian knn,,
    xpanas pon..lega ader laa..
    heheh...
    doa termakbul

    ReplyDelete
  11. sape dier tu dik???hehehe.....da kemaruk ke ni...adik solly lama tak jenguk yee...akak tak sempat....teme kaseh selalu jenguk akak..akak hargai sgt2...muahhh..semoga berjaya dlm exam..jwb soklan elok2..

    ReplyDelete
  12. biasa la if da terlalu syg kut..
    tapi jgn sampai memudaratkn diri. cool skit kpla 2 jgn pkiq yg negetif sngt. :)

    ReplyDelete
  13. to miemiey
    hah?kemaruk??
    xde laa...mengarut ader laa...
    uishh..huhuhu
    xper akak..sya paham..sya pon duk2 free baru g lawat2 site sume..hhehe..
    thnx u

    ReplyDelete
  14. dapat komen da... hahahahaha.. ermmm mst hati awak xtnteram mlm 2 kan.. sbb 2 tersedar kul 3 pagi tu.. hehehe susah kan klu kite da betol2 syg org ney.. haishhh

    ReplyDelete
  15. to lanz_evo7
    wahh terllau sngat nie
    xdeeeeeeeeeeeee!!!!
    aduii korang nie..huhuhu

    ReplyDelete
  16. to saya..
    heheh....tahniah2..tumpang happy nie
    mmg xtenteram tu time tu
    bnyk benda pikir..
    tu laa..heheh

    ReplyDelete
  17. bpikir ialah salah satu senaman utak....lalalalalalala~tapikan..kalo oberdos xbaek utk keseyhatan..lalalalalala~ tapikan..kekadang kalo bertempat bpikir secara oberdos buleh menjana perkembangan minda...maka dgn itu...huhuhu...ape aku pikir tadi aaaa?..aiseh

    ReplyDelete
  18. to awend
    uishh..bagus tul ceramah ko..hehe
    aku terlalu banyak sngat pikir time tu
    smpai setan pon kaco..

    ReplyDelete
  19. kadang2 kita popuan ni terlalu banyak pk sgt..

    kdg2 sampai jd salah fhm...

    ReplyDelete
  20. fikir sesuatu yg baik..i`allah baik ler pmikiran itu

    ReplyDelete
  21. to gadis kampung separa bandar
    tu laa..
    bukan kiter nak..
    tapi nak wat mcm mn..
    huuhu

    ReplyDelete
  22. to shinawawa eyenie
    hehehe..xleh nak control ler..
    biasa bleh lagi
    tapi mlm tu xleh..
    first time rasa mcm tu

    ReplyDelete
  23. to GB
    hahahha ampeh..
    weii aku xckp aper2 pon
    aku ckp pasal gangguan setan jer
    bukan lebih2..aduhhhyaaaa

    ReplyDelete
  24. udah2..jgn ade tekanan perasaan di sni.huh.

    dia?special one?

    ReplyDelete
  25. to +akufobia+
    huhuhuhuh..
    ko gelakk...
    time tu separuh gle dah tauu

    ReplyDelete
  26. to rockmetaller..
    huhuhu
    xde tekanan pon skunk..
    juz share benda yg dah lepas jeer.
    dier?..lalallala

    ReplyDelete
  27. yoro,
    kata hati tu kekadang tepat..kaklin percaya pada instict..tapi kekadang instinc tu datang nye dari setan gondol..yang penting bila hati terasa sesuatu yg buruk,,zikirlah bebanyak..k..jum sahur!

    ReplyDelete
  28. to seroja jingga.
    yerr..kadang2 tepat..
    tapi mlm tu sya anggap mainan syaitan jer
    mybe bnyak benda yg sya pikir mlm tu..
    jomm..baru pas sahur nie..kenyang..heheh

    ReplyDelete
  29. he he nak exam lagi layan blues yer

    ReplyDelete
  30. jagn amik rokok lagi k...bukan dpt selesaikan masalah...nnt kesihatan terganggu...
    take care!

    ReplyDelete
  31. to cencaluk..
    arggg...xmo layan tapi terlayan
    adehh
    huhuhu

    ReplyDelete
  32. to dalialiyana
    rokok???biler aku smoking???
    xpernah aku wat weiii
    nape ckp aku smoking??
    n3 aku ader tulis aku smoking ker?
    aduhhh tang mn???

    ReplyDelete
  33. member aku ada sowang macam kau..pikir samapi tahap kronik..skunk dia dah jadi pengarah syarikat guaman..jadi aku rasa elok kau terus berkeadaan macam ku..mana tau masa depan kau akan lebih cerah...

    ReplyDelete
  34. to rockmetaller..
    bleh bang..skunk jgkk..
    hahahha..=P

    ReplyDelete
  35. to alvin si miskin bercherita..
    pikir mcm aku???
    ko ingt xseksa ker?
    seksa babe orng yg pikir banyak nie..prblm kecik pon leh jadi besar tau..
    member ko species aku?wahh mintak2 laa..
    aminnnnnnnnnnnnn...huhuhu

    ReplyDelete
  36. errppp....pandai2 la twist jadi positif...macam mana? jangan tanya bro....tak reti nak jawab, bole bg idea jer....

    ReplyDelete
  37. to bro_mie
    aduhh bro dah try dah
    mybe setan kuat sngt kot..huhu
    ckp senang noh..kena batang idung nnti tau ler..huhu..nnti jgn duk ngadu kat blog lak..=P

    ReplyDelete
  38. mungkin kamu pula boleh tido mati pasni..tgk die jd cmne..haha

    ReplyDelete
  39. to Razman
    klu laa den jenis yg xde pasaan mcm laki kan bagus...huhuh
    bagus gak idea tu..nak try..
    huhuhu

    ReplyDelete