Wednesday, November 18, 2009

adehhhhhh...mau mati rasa


Salam..masuk update setelah melalui detik2 cemas dlm idup aku..aku bagai merasakan lumpuh satu badan..hilang satu syap..kudung satu kaki..tertanggal satu gigi depan..separuh jiwa ku pergi(mcm lagu anang lak)..huhu..berpunca dri kegedikan n kegatalan tahap melampau smlm tanpa aku sedar..setelah berkali2 aku memcuba hasil nyer tetap sma.."incorrect password"..hah??..termenung aku seketika memikirkn masa depan..timbul plak rasa cinta n syg yg membuak2 setelah segala suke duka aku lalui bersma nyer..terasa mau mati sja..tikam2 ati..meraung sensorng..tanpa memikir kn manusia2 yg still dlm mimpi indah dipagi hari nie..(mak aku pon xkeja hari nie)huhu..

setelah penat mencuba..aku rehat seketika n then terus mencuba lagi tanpa ada erti putus asa..sifat yg selama ini xde langsung dlm diri aku..hari ini menjelma menunjukkan bakat nyer..finally aku berjaya masuk ke mysituations blog..ouhhhhhhhhhhhhhhh....demi menunjukan rasa syg aku pada nyer..langsung aku mengupdate kan diri n otak aku bahawasa nya username n password id google aku telah aku tukar dgn gatal nyer kepada rupa n bentuk baru tuk menjadikan hasil nyer kepda..jeng2 jeng..yunjunn@gmail.com..sekiann..i love my blog..xoxo

35 comments:

  1. oooh, lain kali tulis password bawah keyboard ha ha

    ReplyDelete
  2. jap..aku lampi sket..ni kes lpe paswod ke pe?

    ReplyDelete
  3. to caluk@cencaluk
    xleh...orng2 kat umh aku gatal
    nak2 abg2 aku
    adehh
    bz body..

    ReplyDelete
  4. to Razman
    username n password
    hahhahahaha..
    smlm 22 aku tukar...
    bodh tul

    ReplyDelete
  5. wsalammm..
    huhuhuh...gelak slow2
    malu aku...=P

    ReplyDelete
  6. lorh kamu..simpan la kat lam fon...

    cam aku buat:p

    ReplyDelete
  7. nasib baik ingat
    kot tak..bukin baru lah
    tapi memang sayang nak buat baru.
    blog ni dah jadi part of our life kan

    ReplyDelete
  8. to seKut taWar

    huhuhu..
    aku biasa xguna bnyk password pon
    tu yg wat xthu tu
    huuhu

    ReplyDelete
  9. to seroja jingga
    tu laa nasib baik kn
    klu x..meraung xberlgu laa
    nervouss gler
    nak terjun bgunan rasa
    huhuhu

    ReplyDelete
  10. to besi
    kuang ajor ko...
    gelak kan aku...
    hhhuhuh

    ReplyDelete
  11. to faqhrule
    hampehhh
    smlm xde aper nak wat lerr
    hhuuhuhu..
    len kali aku ajk ko dating tu hilng kn borink
    hihihi

    ReplyDelete
  12. to norMAzuan MUstafa
    huhhuhu
    aper nakk watt
    kisah idup ku
    =P

    ReplyDelete
  13. wahaha...dasat ahh takot kan lupa password dahla chenta ati neh

    ReplyDelete
  14. to cinta lea ixora
    love u n ur blog too
    hhehhe

    ReplyDelete
  15. to imHepPie
    uishh
    takut kot..
    cemasss gler aku..xleh masuk juz leh pandang jer
    uwaaaaaaa..xmo2..

    ReplyDelete
  16. asyik lupe je kau ni..nasib baik lu tak lupekan gua hahaha,...

    ReplyDelete
  17. to Fatt Chin Choy
    oo
    mcm tu ekk..
    aku bukn lupa kot..aku ingt jer..lalalal
    lupa tu sesuai ngn ko
    fatt

    ReplyDelete
  18. to triple x malaya
    hahahha..lupa tnpa aku sengaja weh..
    gua xlupa lu laa bebe..
    tetap dlm ati
    lalalala

    ReplyDelete
  19. la...lupe pasword ke edos...

    xpe..dah leh masuk balik kan..ur lovely blog

    be my reader..give emel...nk private my blog...

    ReplyDelete
  20. to Mia-Ina
    heheh tu laa nasib baik laa..jodoh ader ag ngn blog nie..
    nak private?nape?

    ReplyDelete
  21. semua org nak mati..
    sapa nak kawan ngan aku??
    jiwa aku ngah cedy gila babi time taip kumen nih...cedey sbb aku jer nak jaga ati owang..sial la mereka tu..

    ReplyDelete
  22. salam.....

    selalu berlaku pada saya pun..tapi bila releks kejap...tenang..cuba ingat balik..pasti boleh..

    p/s: blog nak suruh update sentiasa la tu..(dia majuk..)

    ReplyDelete
  23. to alvin takda rumah harga 8juta story....
    haha..
    ko xnak mati ag ker??
    ko bukn men sibuk skunk nie..
    xrasa mati lebih baik ker?huhu

    ReplyDelete
  24. to anak laut
    wahh mendlm tul..huhu
    tapi rasa tul gak..
    smlm xde niat nak update blog pon
    ngah gumbira men game..
    tiba2 rasa mcm nak reply komen kat blog tapi xleh nak masukk...
    last2 leh masuk..terus update..tua pun cuakkkk...
    hahhahaha

    ReplyDelete
  25. hahahaha.
    kau ni slalu sgt post bnda2 yg dark....ish
    apa2 pun ak ttp bc : )

    ReplyDelete
  26. to uvais
    benda yg dark?
    maksud ko??

    ReplyDelete
  27. to arque
    huhuh..gataiii mai nak wat mcm mn
    =P

    ReplyDelete
  28. ahha,byknye komenkomen
    hmm,gamba kt atas same cam kt blog nih;
    tingkat-empat.blogspot.com
    ;)

    ReplyDelete