Friday, November 20, 2009

pom pom


Salam..masuk update lagi..rajin x aku update skunk??puji laa skit...huhu..hari nie pepagi lgi abah aku kejut bgun coz nak attend first driving class aku..nak ambil lessen keta..hoho..korng kna bangga nie sbb aku nie dlm ketegori orng2 penakut berani menyahut cabarn nie walupon aku xthu aper2 pasal keta lg...hehe..tapi aku nak ckp hari nie hari aku borink glerrr..patut ler orng xsuke ambik benda2 mcm nie kn..5jam class..5jam gak aku hanyut..dgn keadaan aku xberape nak sihat..ngn muka borink duk sensorng..ngn xde dak2 laki ensem aku nak pandang..mmg xbesh laa gua ckp lu..

tapi yg aku nak share nyer..hari nie aku terlupa lagi..standard laa..haha..pagi2 dorng mai jemput kat umh aku ngn keta nak bawk g kat tempat driving test tu..duk dlm keta bru aku sedar aku tertinggal hpon upernyer..adehhhh..lepas tu aku call abah aku..sblm aku turun umh tadi aku tgk dier besh duk bermimpi kat sofa..sja laa aku nak kaco..aku mintak tolong hantar hpon skali ngn kasut..aku xthu pon peraturan nak ambik lessen kena pakai kasut..abah aku pon xgtau..smpai2 aku pelik asal sume orng pakai kasut ekk aku pkai selipar jepon jer ujan2 nie..leceh laa nak pakai kasut..last2 abah aku meh antar..sonang ati den..huhuh

agak2 kn klu aku kawin..somi aku tanyer"syg..stokin abg mn?..

"alaa bang..ayng lupa laa..jap2 nak cari"...somi aku kasi aper ek??=P

35 comments:

  1. huu, insttructor lupe nak gtau laa tu..

    jap2..suami akan bagi pandangan terbaik punyee..haha

    ReplyDelete
  2. to green
    tu laa..
    pandangan or jelingan??hahha

    ReplyDelete
  3. kena pakai kasut, tp klu kita xpkai baju, lg sng nak lulus..tak tahu mengapa..

    ReplyDelete
  4. to Fatt Chin Choy
    bleh..lagi aku sorok stoking dier..hahah

    ReplyDelete
  5. suami kamu bagi silambam sekali

    akak tak ada lesen .dan tak kan mahu g ambik lesen sebab membosan kan,,but,,akak bebas driving utara selatan! berani mati!

    ReplyDelete
  6. suami edos bg apa ye...lawak la edos ni..camne la smpai leh tertinggal

    ReplyDelete
  7. suami bg stokin kat mulut mcm mick foley wrestling lu....hahahaha

    ReplyDelete
  8. edos...kak mia dh open blog..welcome back

    ReplyDelete
  9. laki ko bagi talak tiga serangkai...ha ha ha

    ReplyDelete
  10. to seroja jingga
    hahahha
    hebat laa kak..
    nak tiru2..
    uishhh berani giler

    ReplyDelete
  11. to Mia-Ina
    hahhaha..
    entah laa..sume lupe

    ReplyDelete
  12. to uvais
    mintak2 ko bukn ler somi aku
    huhuhuh

    ReplyDelete
  13. to caluk@cencaluk
    klu kasi cium
    hari2 aku ilng kan stokin dier
    hahahah

    ReplyDelete
  14. to seKut taWar
    mintak2 ko bkn somi aku
    hahahha

    ReplyDelete
  15. Aaaa...apa benda nak komen tadi ekk...lupa dah...

    ReplyDelete
  16. to paan
    aku pon lupa..
    hampeh ko
    kutuk aku

    ReplyDelete
  17. heheheh..ye..mmg kne pakai kasot pon...kalo kat sini..xpkai kasot pihak akademi memandu bg pinjam kasot sekolah...huhuhuh...
    pommm..pommmm..pooommmmmmmmmmmmmm

    ReplyDelete
  18. to AwenD
    hahah..aku xthu..
    dier nak kasi pinjm gak..
    tapi aku xrela nak pakai kasut orng
    huhuhu..
    pom2

    ReplyDelete
  19. tiba2 terasa nak amik lesen dnegan cepatnya haha

    ReplyDelete
  20. to AzuanBudakPandai
    xbesh laa weh
    serius aku ckp
    huhuhu

    ReplyDelete
  21. memula je bosan..nanti dah tau bwk mau kang merempit bagai..hehe..

    eh bwk kete rempit ker ekk..:P

    ReplyDelete
  22. kasik ciuman leh>
    haha
    salam aidiladha :)

    ReplyDelete
  23. yu!!!
    wahhhh....
    da stat g buat lesen kew? ahaha. hebat2.
    tahniah2! best of luck weh.
    hah. sah2 aku tau suami ko bg pe.
    bg pelempang. T.T

    ReplyDelete
  24. yoro..

    akak g kls 5 jam tu pakai selipar je tp bukan selipar jepun, selipar melayu..hahaha

    akak buat bodo je masuk kelas tu...hihihi

    ReplyDelete
  25. to encik ariff
    mmg beshh..merayauu...huhhuh
    xsbar aku nak leh lessen nie

    to eiza in the house..
    huhuh
    tu laa pasal
    aku xsabr nak mermpit nie..
    tapi skunk nak naik pon gigil ag
    agaggaga

    to suzie
    thnx suzie..nnti aku follow ko

    ReplyDelete
  26. to a.k.u.p.e.n.t.o.i
    selemat hari raya gak
    huhuh..
    walupon pon dah nak krimas
    huhuh

    to abcdeF.
    wahh
    klu mcm tu hari2 aku sorok
    ahahhaa

    to hussaini
    nnti aku bwak ko g jln2 saini
    hahahah..
    pelempang???berani cuba lah
    aku balik umh mak aku
    huhuhu

    ReplyDelete
  27. to ZihNuN FaTiN
    wahhh
    caya laa akak
    huhuh..
    sya awl2 dah kena warning
    nak wat mcm mn
    huhuh

    ReplyDelete