Tuesday, June 29, 2010

the night still goes on

Salam..masuk update!!mood xok hari nie tu sbb aku masuk sini..ye laa aku jarang masuk sini klu mood aku ok knn..dah blog jer satu2 tempat aku share mende yg xhappy tuk stabil kn mood jdi happy balik..sian gak kat blog aku nie sehitam keler dier bnyk mende yg xhappy dri happy aku catit kat sini..hu~

klu umh aku ader punching bag mybe aku jarang skit ngadu sini kot..tapi xde nak wat mcm mn so klu korang dah muak nak baca beli kan laa tuk aku satu punching bag tu walupon mende tu lgi besar dri aku akan ku try gak sepak2 dier..aku xsuke betol klu mood aku mcm nie..aku xsuke gak bile aku rase sunyi..sbb time2 mcm nie pala aku mula keep thinking mende negative dan klu aku xcontrol mende tu bleh mempengaruhi aku smpai beberape hari n bulan2 dan skit2 akan memakan diri aku..aku ckp base of aper yg aku pernh lalu dlu..time tu aper yg aku rase sngt teruk..mental aku drop..nak senyum pon susah duk ngn air mata jer n aku pernh nangis teresak2 time aku tido n aku xpasan skit pon..bagi dat suck!!n aku xnak lalu lagi sume tu..betol orng ckp rase nie bleh wat orng binasa..salam..(",)

btw thnx askedpunyablog kasi award nie really appreciate dat..=)

18 comments:

  1. xpelah.. jgnlah sedih kot.. dalam hidup byk dugaan dan cabarannya.. cuba hadapinya dgn tenang.. jika xmampu luahkanlah.. masih ada yg sudi mendengarnya.. ;)

    ReplyDelete
  2. sabo2...ko jgn tido byk sgt klau ad msalah..tkut2 ade cacing...hahaah

    ReplyDelete
  3. dgr pesan kakak fatinzol tu ye..


    hahahahaha..

    ReplyDelete
  4. kwn2 ader yg boleh jadi pendengar dan peneman
    ..jgn hadirkan rasa itu

    ReplyDelete
  5. luahkan pd blog tue elok....tp kat kwn jgk pun elok jgk...cr lah kawan yang sanggup mndengar....pasti hidup rass gembira...

    ReplyDelete
  6. to mR.sYaH
    sy ngah cuba sedaya upaya nieh tuk lawan sume tuh~~thnx ya~~

    ReplyDelete
  7. to FatinZol
    ahahha..
    mcm ko tau2 jer knn
    aku syg kat cacing nie..sbb dier aku rase aku slim jer..huhu

    ReplyDelete
  8. to alvin takda umah harga 8juta
    huhu..nasihat ko mn??
    ko kan abg...huhuh

    ReplyDelete
  9. to embun d tengah malam
    agah ssh skit
    aku xberape nak selesa ngn manusia..
    len biler menaip..
    tapi biler aku rase xok gak aku akan cari gak member..=)

    ReplyDelete
  10. to zetty
    kawan sngt penting bgi aku..
    coz dorng lgi knl aku saper kot
    tapi aku nie orng yg sangt lemah mental..klu aku ader prob aku nak orng selalu motivate aku..tapi xsume orng leh wat mende yg sama berkali2 knn..

    ReplyDelete
  11. to Aku Beskot™
    juz meluahkan rase jer..huhuh

    mlas nak cri pic..hahha

    ReplyDelete
  12. to +akufobia+
    mood xbesh n xbesh n xbesh

    ReplyDelete
  13. to caluk@cencaluk
    uit..ntah laa
    nmpk ok kot..
    tapi pikir2 balik xok kot..huhuh

    ReplyDelete