Saturday, September 26, 2009

berukk ku gatalll...@_@

Salam sume..selamat hari raya!!..aduhhh lama giler xupdate..aku nak update tapi bnyak rintangan yg patah kn semngt aku..aku nak masuk blog2 korng tapi aper kn daya beruk ku slow tahap paling maximum nyer..mybe aku xsesuai pakai berukband nie sbb tahap kesabaran aku x tinggi..huhu..aduh mlang tull..hari nie aku ingt leh laa aku lepak kat cc nak update blog n masuk blog2 follower n wat blog walking skit tapi musnah impian ku..nape?xyah citer laa..huhu

hari raya nyer story lak..hari raya taun nie besh laa bagi aku nak compare ngn taun2 sblom nie..syokk..umh aku xde laa wat open house besar2 tu kecik2 jer..raya pertama g jln2 kat umh family belah mak..raya kedua lak belah abah aku..raya ke3 ngn member..raya ke4 member jgk..tu jer..hehe..klu nak ikut kn aku xde laa kenangan terindah yg tersemat dlm pala otak aku time hari raya..sume biasa2 jer..lagipon aku pon bukan rapat sngat ngn family2 aku yg len bagi aku jumpa pon xper xjumpa pon xper..huhu..

raya dah abis nnti aku akan start bz balik..akan bz ngn project 2..test 2..final pon dah nak dekat dah..nnti lagi laa xde masa aku nak on9..skunk cuti pon xdpt nak on9..mau nyer aku x bengang..aduhh!!!..kat member2 chat..forum n follower blog aku sory ekk klu aku xsempat singgah..nie jer kad raya aku sempat ambik..hehe..Selamat hari raya..sob2..Salamm..

39 comments:

  1. ngaaaa..engat beruk mne tadi..isk3~ gne shelekom ke digi ke meksiz?

    ReplyDelete
  2. aku nyer beruk cap celcom
    siyess xbeshh

    ReplyDelete
  3. salam dik..

    berukben akak okehh lagi stakat ni :)

    ReplyDelete
  4. cuba ko wat prtandingan kelajuan antara brodben itu ngan siput mana lgi laju ahaks~~

    ReplyDelete
  5. hehehehe yoro.. salamat ari raya maaa

    ReplyDelete
  6. to encik ariff
    kat umh aku mmg dah pakai stremyx pon..
    tapi cable lak kena curikk..
    saper yg curikk aku sumpah wehh..
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. to sis_nita
    salam kak..
    aduh berukband sya xreti nak lari laju kot kak..
    huhuh..ssh idup

    ReplyDelete
  8. to imHepPie
    aku rasa laa..xperlu kot..
    dah sah2 menang siput..
    anak siput yg baru lahir satu hari pon leh menang ngn beruk aku nie..huhuhu

    ReplyDelete
  9. to saya yg xpuas hati
    huhuhu..
    selamat hari raya gak..
    hehehhe

    ReplyDelete
  10. rambut sape 2..huhu
    berok sy ok jk,x pelan sngt.
    pandai belari laju..

    ReplyDelete
  11. sian eh kt berok ko tu..
    ak rs dia majuk kt ko la..
    mesti ade sumtin yg dia nk ko xbg..
    haha..
    ko pki berok pe eh??

    ReplyDelete
  12. gatai weh berukk hang..
    agagaga

    ReplyDelete
  13. to lanz_evo7
    rambut sya kot..tu yg pendek skunk nie..
    hehehe...
    wahh bagus nyer beruk awk..
    beruk sya nie merangkak pon tentu bleh..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. to En.Beskot™
    aper lak..
    aku kasi mkn tiap2 bulan wehh..
    bukan seposen 2 lak tu..mahal gak
    aper lagi yg dier nak dri aku?
    huhuh

    ReplyDelete
  15. to acap
    tu laaa
    gatal miang giler
    selalu jer dier men kan hati ku nie
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. saborlah ek...ternak berok tu leklok...hhahaha.....selamat hari rayer

    ReplyDelete
  17. to norMAzuan MUstafa
    den nie diantara orng2 yg bersabar ler nie
    huhuhuhu
    selamat hari raya jgk
    hehehe

    ReplyDelete
  18. jantan ke betina ek..
    hahaha


    suh je pnjat pokok klapa...
    dapt buat duit..

    ReplyDelete
  19. to kimisai
    pondan kot..hahah

    merangkak pon xreti
    nie nak sruh mnjat.
    adeiii

    ReplyDelete
  20. skali pandang rambut tu nampak cam xde pape...

    dua kali pandang baru prasan ade perkataan " I'm Sorry"...kreatif la beruk ko susun rambut ko..huhu...

    ReplyDelete
  21. hahhhaha..
    uishhh beruk aku terlatih kat indon
    satu u ngn ko rasa nyer..
    hahhaha

    ReplyDelete
  22. to alvin takda rumah harga 8juta story....
    mmg dah ader pon
    problm nyer cable kena curikk...

    ReplyDelete
  23. to aku dan secalit warna
    tengok laa saper tuan beruk tu
    lalallala

    ReplyDelete
  24. yoro...ada bela beruk ke?
    heheheheheh

    ReplyDelete
  25. to besi
    ader laaa..
    tapi xde bulu n ekor..
    huhuh

    ReplyDelete
  26. same la dh lps raye ni dh start bz blk... ;(

    ReplyDelete
  27. to cinta lea ixora
    tu laa pasal..
    nak bergumbara skit pon xleh
    kn3

    ReplyDelete
  28. berukben aku dah jadi siputbabiben. ;P
    lembap nak mampus.haktuih.
    nak kene ketuk dgn mertun nampak gaya lembapnye.
    haha.
    aku follow kau balik.hepi raya!
    ape kaitan gambar dgn entry?
    xde kaitan kann.
    peace ;>

    ReplyDelete
  29. salam aidilfitri utk kamu.....

    berukban?....emm dah lama pakcik x gunakan... bila nak guna.... macam2 masalah....

    ReplyDelete
  30. kut yer pun marahkan beruk tu jgn la sampai dibotakkan kepala tu....pe kate g botakkan pale org yg curik kabel tepon tuh!

    ReplyDelete
  31. to Fatyyhahh :)
    knn2
    tu yg botk pala aku nie
    huhuhu

    ReplyDelete
  32. huhuhu
    sgala jenis beruk sume lembab..
    len kali aku nak beli siput laa...
    mesti lagi murahh
    ..
    thnx follow aku ekk..
    heheh..mula2 aku rasa bersalah laa
    sebab aku xleh nak lawat tanah2 jajahan aku..
    tu yg kuar pic tu..
    xsma ekk?
    huhuh

    ReplyDelete
  33. to dotblogspotdotkom
    selamat hari raya jgk
    xyah guna laa pakcikk
    sakit pala klu guna..
    huhu

    ReplyDelete
  34. to Bro_mie
    aku bernazar tu
    heheh..
    klu aku dtp orng yg curik cable tu
    segala bulu dier aku botak kn bukan rambut jer
    huhuhu

    ReplyDelete