Tuesday, September 29, 2009

may i kill u guys??why not..


hari nie aku bengang gler..

bengang gler2...

tahap kebengangan aku tahap paling gler

aku nympah..

aku benciii..

aku fed up..

aku pnass..

nak jer aku nyumpah2 maki2...tapi aku kn dak baik..

aper2 aku terima..aku profesional babe..

tapi agak2 laa wat aku mcm nie..

klu wat kat beruk pon dier hangin mcm aku gak..

tapi klu beruk ko kasi pisang dier akan baik2 dah ngn ko

tapi aku len..aku skit pendendam

jaat ker??ader aku kesah..!!!

bleh aku nyumpah skit??


64 comments:

  1. sabor ....
    sabor ye nak....
    pi amik wuduk sat...

    ReplyDelete
  2. usahkan beruk...kerbau kau usik pun dia marah la...ehhh frennn...sabar ya..tamo mawah2

    ReplyDelete
  3. babe...

    chill out k....

    amyway...ur background song one of kind yang blh wat hati aku bunga2...

    boleh tanye?

    pe tajuk dia ea? gua mau download la...

    wat peneman kala hati lara :P

    ReplyDelete
  4. to teuku@ceh
    nie dah kiter bertenang laa nie
    xkuar benda2 pelik lagi..
    skit2 dah tapiss

    ReplyDelete
  5. to faqhrule
    klu dorng wat keputusn tnpan berbincang mcm mn??
    xkan lepas wat keputusan nak bincang balik..
    bleh blah laa time tu..
    aku kick laju2

    ReplyDelete
  6. to ♥ Cik Cimi ♥
    ngah tenang laa nie..
    klu time tadi aku rasa dah berapi blog nie..
    huhuh

    ReplyDelete
  7. to alvin takda rumah harga 8juta story....
    betul2...
    kerbau ko jentik skit pon dieer libas ko..kn2
    aku pon xnak mrah2 laa dude..tapi orng wat aku marah...

    ReplyDelete
  8. to imHepPie
    tensen gler
    xleh tido..
    esk aku ader test..
    aku pon mlas nak study nie..

    ReplyDelete
  9. to chotz
    huh~~~
    life aku xmcm tu
    borink babe..
    klu aku tensen aku kena atasi dier
    ngn cara len
    bukan mcm 2..aku xde masa nak wat sume tu
    borink kn2..huhuh

    ReplyDelete
  10. dari ko menyumpah baik ko doa banyak2...
    =)

    ReplyDelete
  11. pe ke he? beruk skang makan pizza la..

    ReplyDelete
  12. nape nie dear? marah spe nie? nyumpah sket2 je xpe.. hehe

    ReplyDelete
  13. to arque
    ko jer memahami aku knn
    huhuh..
    klu sumpah kat depan dorng besh gak ni
    baru hebattt..huhu

    ReplyDelete
  14. to Pais Chaos
    wahh mknan beruk ko lagi mahal dari hasil yg beruk kasi..
    cya laa bro
    botak pala saper yg bela

    ReplyDelete
  15. to cinta lea ixora
    marah kat orng2 yg entah aper2..
    lagi nyumpah lagi rasa nak marah nie
    huhuhu

    ReplyDelete
  16. >> nyumpah lite2 bleh dik

    hehhehe...salam kenal dari kak yaniE

    ReplyDelete
  17. kenapa nak bengang?kenapa bengang?apa yang menyebabkan kamu bengang?hoho.sabar.jom jadi pemaaf.keke.

    ReplyDelete
  18. x baik tau..byk2 kan bc quran..ingatkan allah dik...jgn ikut emosi

    ReplyDelete
  19. to ♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠
    heheh..hari nie dah ok dah..
    rasa bersalah plak marah2..
    sian dorng..huhu

    salam pknlan gak kak yanie..thnx sudi singgah

    ReplyDelete
  20. to +akufobia+
    nape?sebab aku bengang laaa..
    mlas laa nak citer kat sini..
    biar jer laa..
    pemaaf?dah mmg sebahagia aku dah tu
    aku nie lembut ati..kdng2 jer aku pendendam
    hihihi

    ReplyDelete
  21. to Mia-Ina
    heheh akak..
    yer laa..
    dah ok dah nie..smlm jer angin telebih..
    huhu

    ReplyDelete
  22. huiyshh...
    mrah sgt ni..ngee
    sabOr2!!
    nyumpah ck8 xpe..
    nk tmbah rse,cmpOr maki ckt..
    okeh??
    heee

    ReplyDelete
  23. salam.. ku rs mcm da komen..
    tp nape xde eh..
    xpe la. komen lg..
    erm.. sabar ye kwn..
    *kte same umur. haha.

    erm, doa ditenangkan ati.. amek wudhuk pn ok :)

    ReplyDelete
  24. yoro
    marah puas2 bagi released! takpe2 akak bleh dengar!

    ReplyDelete
  25. huiii..saba2..marah tahap gaban nieyh..
    da2..senyum sikit..

    ReplyDelete
  26. sabo bnyk2 weii....klau ikutkn prasaan mrh, boleh sakit jiwe ko kargg haha~

    sape yg buat ko mrh sgt ni? ko lempang je muka die laju2!! heehe~

    ReplyDelete
  27. sabar jerr laaa...
    hidup mcm tue laa...
    kadang ada wat kite gembira,sedih, marah, n mcm2 lg laa...
    so kite enjoy!!!...
    hehehe...
    salam perkenalan jgk...

    ReplyDelete
  28. to iLhAm_bEcKs
    uishh aku marah giler..
    aku jarang marah2 mcm nie tau..huhu
    aper2 kena maintain cool n jadi baik..konon nyer..huhuh

    ReplyDelete
  29. to seroja jingga
    sya xsuke menulis time sya ngah emosi..
    sebab lepas tu sya akan rasa sya melampau jer..
    menda nie sya tulis lepas emosi sya ok..
    klu tulisan sya menampak kn sya marah..sya betul2 marah laa tu..

    ReplyDelete
  30. to caluk@cencaluk
    biasa laa caluk..
    hidup kn..
    ader masa happy..
    sedih..ader masa orng tikam ko..
    lumrah laa tu..

    ReplyDelete
  31. to green
    huhuh...
    ngah sabar nie..
    klu x tembak terus dah dorng ngn senapang gajah..
    huhu

    ReplyDelete
  32. to SwEeTFoResT
    heheheh..
    sume dah ok..
    senyumm melerek dah nie..=)

    ReplyDelete
  33. to sha89
    saper wat aku marah??dorng2 laa wat aku marah..
    mmg aku marah nak smpai sakit jiwa dah..
    klu sakit jiwa kn besh..bahagia skit
    huhuhu..

    ikut kn ati mmg nak lempang jer..
    tapi biar jer laa..
    huhuh

    ReplyDelete
  34. to zetty
    kann..
    lumrah alam laa..
    hidup kn..
    xsume orng leh baik ngn kiter mcm kiter wat baik kat dorng..

    thnx sudi singgah

    ReplyDelete
  35. to AbcdeFtyyhahh;
    salam..
    huhu..thnx ya..
    sma ekk..hehhe..
    muda sentiasa k..hahhaa

    ReplyDelete
  36. sumpah je...tp tk sumpah2 pn...tkyah mintak izin..ni blog ko..ahahaha

    ReplyDelete
  37. to HEMY
    heheh tul gak kn..
    tapi aku nie kena jadi ati orng lagii
    kang klu dorng terbaca blog aku
    klu aku sumpah lebih2 lak terasa lak..
    huhuhu

    ReplyDelete
  38. hehhe sobar..sobar..
    klo rsa nk kill sesape..
    kill je lipas2 yg merayap kt umah ko tuh..
    (hehe ade x)
    baru puas ati aku..eh..ati ko gk..
    ngeee

    ReplyDelete
  39. xkn aku nk bg ko tembikai pulak? tmbikai mhl la skrg.

    ReplyDelete
  40. to Fatt Chin Choy
    tul tu..
    orng giler pon xkan bengang mcm aku bengang..
    huhhu

    ReplyDelete
  41. to umYrah daRWis
    huhuh..
    klu aku kill lipas
    kucin2 umh aku nak mkn aper?
    huhuhu..

    ReplyDelete
  42. to Natsu
    ye ker?
    alaaa ko tu kedekut...

    ReplyDelete
  43. ang pnah men gem flash x? yg leh bubuh gamba org yg ang benci..pastu belasah laju2..pnah2? men la..bleh mlepaskan kegeraman ang yg terpendam lag menggelegak itu..haha

    ReplyDelete
  44. salam..

    kak..
    sabo kak..
    jagn bunuh orang..
    apatah lagi bom pakai c4..
    nanti malam2 hantu tue datang..
    ha..?
    sape nak bloging kat blog lagu cute nie?
    heheheh..
    sabar..separuh pada iman..
    (^^,)

    wassalam..

    ReplyDelete
  45. wat hapen??
    sabar kanda sabar..
    tenang k..

    ReplyDelete
  46. to Acid
    game aper tu?
    best ker?
    aku leh ke nak lepas kat ko?

    ReplyDelete
  47. to cahaya malam
    hahaha
    kak?uishh
    kasar men..huhuh
    xper2 akak sabor dah nie
    jagn risau
    marah mcm mn pon stil blogging nyer
    huhuh

    ReplyDelete
  48. to En.Beskot™
    nothing happen
    wahh kanda nie??
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  49. to triple x malaya
    huhuh..
    ok2
    dah tenang dah
    sume dah kembali pada normal
    huhuhu

    ReplyDelete