Monday, September 7, 2009

wanna fly away..


Salam..masuk update..hehe..jarang aku update skunk kn..sorry ler aku bz sngat2 laa xde masa n xde story nak citer kat korang..xkan laa aku nak citer pasal study jer..korang pon mesti borink nyer baca..menda sma jer..lepas test..test..pastu test lagi..borink knn?huhu..tu laa pasal aku xupdate sngt xde masa n takut korang borink..tapi nak wat mcm mn tu life aku skunk..mcm xde life pon ada kn..huhu..kadang2 aku nak gak rasa jadi dak2 nakal..social..kuar sna kuar sini..lepak sna lepak sini smpai xingt balik umh..rasa tu rasa nie..atleast dorng ader benda nak di story kn..ader pengalaman idup leh rasa jatuh bgun..baru laa syok kn..nie baik jer..baik ker?hahhaha...

klu aku pikir2 kn bnyak menda lagi aku xwat..xpernah rasa lagi..walupon orng ckp sebab perasaan nak "cuba" tu laa orng leh rosak..terjerumus ngn benda2 xelok..tapi bagi aku..baik try gak dari xthu aper2..mcm aku..yg juz leh ckp ooo itu xleh buat..ini salah..tapi xpernh rasa plak mcm mn..huhu..mybe laa skunk orng anggap dorng liar..akhlak buruk..xelok..tapi tu laa cerita dlm idup dorng..tambah lagi proses mcm mn dorng insaf n then bangkit balik..sume tu kan menarik..orng ckp colourful life gtu..hihihi..nak compare ngn life aku lak..mcm tu jer laa mendatar jer..hari2 wat menda sma..bulan berganti pon menda sma lagi..langsung xde activiti len..

tapi korang jgn pikir aku nak jadi mcm tu..xpon..jauh dari impian aku nak jadi dak baik..mybe situasi life aku skunk wat aku pikir mcm tu..hidup aku pon baru jer bermula..xcukup 20taun pon lagi idup kat dunia nie..pemikiran pon blom cukup mtang lagi..aku tau bnyk menda kena temph nnti..aku pon xnak jadi mcm tu..ader kisah itamm dlm idup..entah berjaya bangkit balik or x..menda yg belum pasti..orng ckp kiter lahir ibarat sutera putih..n aku pon klu bleh nak kembali dlm rupa yg sma gak..suci..tapi kadang2 aku rasa borink jer...Salamm..=)

42 comments:

  1. kelas ada lagi ke?
    selamat study ngan berpuasa
    korang student2 nie cuti raya bila?

    ReplyDelete
  2. boring gi korek hidung he he, tu dah pasang niat nak ponteng kelas yer he he

    ReplyDelete
  3. to besi..
    nape dah xde ker?
    huhu..klu xde sya yg blah dulu..huhuh
    cuti lagi seminggu...=(

    ReplyDelete
  4. to caluk@cencaluk
    class memborink knn..
    lallalala

    ReplyDelete
  5. ko studnt mne? dh boring hdup ke? eh? meh lepak dgn aku. xtiviti mnarik. kalo xde klas je landing ats katil smpai ade org kjut. ok x?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. caluk mmg slalu korek idung.haha

    erm mmg best jd budak nakal..
    nnt ko dah tue ade mende nak story..
    bestnye time skolah dlu.
    ade mende ak nk kenangkan..

    mmg byk lg dugaan idup kat dunia ni.
    sakit kecewa,ketawa..sume ade.
    aku nak ko terus tabah..
    hmmm

    ReplyDelete
  8. lumut kau dah korek hidung tak ha ha

    ReplyDelete
  9. salam..

    aah kite stuju ngn awk..
    hehehhe..
    p awas t kita pasti mnyesal kalo wt bnda yg sia2..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  10. ho.tu la.takut kalau da terjerumus kang,tak terbangkitbangkit,elak mati tak berbangkit,nak ke termasuk neraka terus.macam mana?(semoga dijauhkan.)takpe.time kerja nanti mesti lain pula cerita dia.bosan maybe sebab banyak lagi benda yang lebih baik yang kita belum explore.kadangkadang bukan kita tak nak explore tapi rasa malas.malas nak join benda baik.lastlast syaitan kena salahkan.haha.

    ReplyDelete
  11. adik...akak rasa cam nk kenal je adik ni..asyik duk tau nama yoro jee..nama sebenar apa dik..rupa pun tak kenal..ari tu akak termimpi adik tau..tetiba je adik muncul dlm mimpi tu..qiqiqi....mengarut jek mimpi 2 ni kan...

    ReplyDelete
  12. to bintangdilangit
    wsalam..
    hehe..xwat nyer menda2 mcm tu..
    mintak jauh laa..
    tapi borink knn..huhuh

    ReplyDelete
  13. to +akufobia+
    wahh ko marah aku ker??
    huhuhu..
    aku xnak nyer wat sume tu..
    aku nak ckp aku borink jer..heheh..

    ReplyDelete
  14. to miemiey
    hah?knl ker??
    kat ner?
    mimpi sya..dlm mimpi tu sya lawa x?
    hehehe...nape sya masuk dlm mimpi akak?

    ReplyDelete
  15. to Natsu
    ader laa..tempat paling "besh" skali..
    borink kot..
    tido??tu laa korang suke tido..aku bukan ckp xsuke tido..aku jarang tido lama2..n bnyk2..klu aku penat giler baru aku tido ngn lama n bnyk kali..hehehe

    ReplyDelete
  16. to {lumut}
    knn mcm besh jer
    aku gak nak citer..

    semoga aku tabah..doa2 kn aku ler.ekk

    ReplyDelete
  17. dik..ape tajuk lagu ni?
    sedap lak dgr

    ReplyDelete
  18. Tabahkan hati yoro...

    sebenarnya, setiap drp hidup seseorg 2 ade warna-warninya..

    kdg2 kita nmpk idup org lain kaler2 tp kita tak..sbnrnya kaler2 pn de utk kita..yg pntg kite tau cne nk kaler2kn ia dgn kaler yg lbh cntk...(cam pening je ayt ni..hehe)

    boring 2 slh 1 perasaan yg normal..isikan ms boring2 dgn something yg leh wat kte hepi but make sure jgn tersilap isi..:)

    ps:jgn mls n malu utk berbuat baik..:)
    : all the best in your life dik!

    ReplyDelete
  19. aku pun suke lagu ni.
    mcm aku nyanyi masa kecil dlu.. :)

    ReplyDelete
  20. to Nur
    cleaopatra staratan- numar pin la unu
    nie tajuk dier kak..

    ReplyDelete
  21. to ZihNuN FaTiN
    thnx a lot kak..
    yer sya tau..manusia xpernah nak bersyukur ngn aper yg kiter ada skunk..sma laa sya..
    dah idup elok2 rasa borink lak
    hehehhe..

    insyaallah..xkan malu wat sume tu.
    mudah2an..

    ReplyDelete
  22. to lanz_evo7
    uhuk2...
    ko nynyi?ooo time ribut kuat hari tu ko laa yg duk nynyi..wahh teerukkk..
    jgn wat lagi wehh..huhuhu

    ReplyDelete
  23. uit...cik yoro okino si budak chumil..jgn sesekali terjun ke gaung..tatot tade tali utk naik keatas semula..kira o.k gak ada idup yang skema..janji tak susah kan owang bumi...

    ReplyDelete
  24. to alvin si miskin bercherita..
    wahh chumil knn..heheh
    xnak terjun pon laa...
    nak pkai tangga bleh?
    hehehhe..wat aper nak carik nahas..huhu..

    ReplyDelete
  25. huhu..cobaan...kdg2 mmg besh..tpi jgn tsalah langkah dahla k cyg...

    ReplyDelete
  26. to imHepPie
    xtry pon lagi..
    xkan try kot..
    xmungkinnn..huhuh

    ReplyDelete
  27. ATT:CHANGE MY LINK URL..DA TAK LEY TUKAR BALIK.......DO TAKE NOTE YE....FOLLOW BACK OK...NGEHNGEH NGEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! http://www.imanalova.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. yoro,
    selamat menjadi budak baik!..nakal skali skala tak pe..jum makan!

    ReplyDelete
  29. jgn borink²... kalau boring jom klr dengan pakcik.. huhuhuhu

    memang tak menahan...

    selamat membuat persiapan hari raya

    ReplyDelete
  30. hehe..mslahnya takut kalerful sangat life....smpi takleh puteh dah..ahaha

    cantek gambar

    ReplyDelete
  31. to imanalova
    aduh yg g tukar tu nape?ketu kang
    huhuhu..ok2 follow nnti

    ReplyDelete
  32. to seroja jingga
    heheh...nakal skit2
    =P...jom2 kak lin

    ReplyDelete
  33. to ~PakKaramu~
    thnx sudi ziarah...=)

    ReplyDelete
  34. to dotblogspotdotkom
    heheh...pakcik besh ekk?
    baguss laa ader gak member yg besh..
    jom2

    ReplyDelete
  35. to HEMY
    haahha...pakai colorux xleh?
    leh putih balik tu
    hehehhe..
    ..huhu..xde laa smpai colourful sgat..2,3colur dah laa..heheh

    ReplyDelete
  36. biasa.....bro pun kadang2 mcm tu tiap2 hari.....cut n paste jer, rutin yg sama diulang2....tu yg x de idea datang....

    ReplyDelete
  37. to Bro_mie
    klu tiap hari xper lagi bro..
    nie tiap bulan pon wat menda sma ag..
    adeiiii

    ReplyDelete
  38. ish... xyah la rase nak try2 nie... jd je diri sendiri ok.. jgn jd menyesal dulu pendapatan menyesal kemudian xbergune je... jd jela baik cam skrg... org pon xpndg serong.. wpn byk bende kite xth tp ckp la kite dgr n th dr pengalaman org jer.. oke.. b a good girl.. tu lbh baik ;)

    ReplyDelete
  39. to cinta lea ixora
    heheh
    diri sendiri xbesh laa..huhu
    xde laa sya bangga aper jadi dak baik..kadang2 jer datng rasa borink tu..
    insyallah i will be a good gurl..
    thnx ya..!!=)

    ReplyDelete
  40. to abg besi..
    hilang semangat laa...huuh
    nak wat mcm mn??

    ReplyDelete